Nazaré och Silverkusten.

Nazaré och Silverkusten i Portugal är verkligen värt att fundera på inför ett köp av bostad i Portugal. Många svenskspråkiga mäklare väljer att endast beskriva och marknadsföra Algarve- samt Lissabonområdet eftersom de har verksamhet där och saknar kontor på Silverkusten.

I Nazaré på Silverkusten och mycket centralt beläget i Portugal finns dock Portugalagent som drivs och ägs av två svenskar: Kari & Niklas Forsén. Vi känner Kari och Niklas lite grann sedan sent 80-tal. Vi träffades då vi var mycket aktiva vindsurfare på 80 och 90 talet samtidigt som Niklas var redaktör på tidningarna SurfSport och FunSport Windsurfing. De är också medgrundare och hälftendelägare i det portugisiska mäkleriet Imo Nazaré med fyra heltidsanställda portugiser på plats i Nazaré.

Nazare är för oss den perfekta blandningen av  en enormt vacker belägen lagom stor ort, levande året om och med väldigt mångfacetterad natur. Dessutom på lagom avstånd från Lissabon och med vettiga fastighetspriser. Att sedan surfvågorna hör till världens största och mest exponerade gör ju inte saken sämre.

Med Portugalagent får du personlig service på svenska och när det behövs givetvis på Portugisiska. Portugalagents mäklare visar området för dig i lugn och ro och de tar sig tid med att hjälpa dig med det som kan behövas; NIF-nummer, bankkonto, möten med myndigheter och mycket annat. Det var ingen slump att vi själva valde Nazaré, Imo Nazaré och Portgalagent!

Kari och Niklas Forsén

Kari och Niklas

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close